Congresvoorwaarden

Congrestijden: 10:00 - 16:30 uur.

Organisatie: Tijdschrift Intern Begeleiders, TIB | Instondo B.V. | Binnen Kalkhaven 263 | 3311 JC Dordrecht | T 078 645 5085 | E administratie@instondo.nl

Tarieven: De congresprijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW. De overige genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Ledenkorting: Op de congresdag moet er sprake zijn van een actief lidmaatschap van TIB en/of PO Magazine om te kunnen profiteren van het aanbod (bij twijfel nemen wij contact met u op).

Nog geen lid? Indien u meteen lid wordt (dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier van dit congres), kunt u gelijk profiteren van de extra ledenkorting. De voorwaarden voor een lidmaatschap op TIB kunt u vinden op: www.tijdschriftib.nl/voorwaarden/

Annuleren: Annuleren kan tot 4 weken voor de congresdatum. De administratiekosten hiervoor bedragen €50 (exclusief 21% BTW); uw plaats kunt u altijd door een collega laten innemen.

Overmachtsituatie Instondo: Als door overmacht blijkt dat de bijeenkomst geen doorgang kan vinden, dan behoudt Instondo zich het recht voor om de bijeenkomst naar een nader door Instondo te bepalen datum te verschuiven. Ook wijzigingen in het programma kunnen door overmacht noodzakelijk zijn. Instondo is nooit aansprakelijk voor schade geleden door bovenstaande.