Tjip de Jong - De 10 principes van de intern begeleider (podcast live on stage)

Tijdens deze keynote zal Tjip de Jong (van Tjipcast) live on stage een podcast opnemen met Luc Greven, (auteur van o.a. 'De toekomst van de intern begeleider') over de uitgangspunten uit zijn nieuwe boek; De 10 principes van de intern begeleider. Hij zal vergezeld worden door IB'ers op het podium maar ook de IB'ers in de zaal hebben een belangrijke input tijdens deze keynote! 

Over Tjip de Jong

Tjip houdt zich graag bezig met vraagstukken die gaan over onderwijsontwikkeling, opleiden, leren in het werk (en op school), organisatieverandering, kennisdelen, innovatie en de inrichting van aantrekkelijke leer- werkomgevingen. 

Hij is zelfstandig ondernemer en verdeelt zijn tijd als onderzoeker, adviseur, docent, spreker, schrijver en maker van Tjipcast. Zijn werkweek is altijd erg divers. Zo geeft hij les op de Universiteit van Amsterdam, begeleidt hij enkele directieteams in het onderwijs en neemt hij meestal wel één of twee podcasts op. Regelmatig doet hij dat in co-productie met Metis Onderwijsadvies waarmee hij nauw samenwerkt. 

Daarnaast is hij vaste docent in het Masterprogramma Leiderschap en Innovatie (Kind en Educatie aan de Katholieke Pabo in Zwolle. Tot slot schrijft hij ook veel over onderwijs (hij blogde ruim één jaar voor NRC Handelsblad) en geeft hij lezingen en presentaties over onderwijsverbetering, leiderschap, samenwerken en innovatie.