Jorinde Jelles

Deze onderwijskundige duizendpoot stopt al haar enthousiasme en energie in het dagvoorzittersschap tijdens de landelijke IB-dag 2023.

Jorinde werkt als onderwijskundig adviseur en interim intern begeleider bij ZIEN in de Klas. Zij is eerder werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs, als ambulant begeleider en intern begeleider. Haar huidige werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossingsgericht coachen en begeleiden van onderwijsprofessionals, het verzorgen van workshops en studiedagen en het ondersteunen van schoolteams op het gebied van didactisch en pedagogisch handelen.
Jorinde krijgt energie van het ontdekken van talenten bij anderen. Vanuit talent en kracht samen verder groeien, kenmerkt haar manier van werken. Haar aanpak is positief, betrokken en verbindend. Denken in mogelijkheden is haar werkmotto.
Naast haar werkzaamheden bij ZIEN in de Klas is ze enthousiast redactielid van de TIB en mag zij de komende IB-dag, na een zeer succesvolle rol als dagvoorzitter op de IB-dag 2022, wederom als dagvoorzitter meewerken aan een inspirerende en leerzame dag.