Certificering en accreditatie

IB dag 2019

Het lerarenregister bevindt zich momenteel in de overgangsfase van een vrijwillig naar een nieuw lerarenregister. Dit betekent dat er op dit moment geen nieuwe activiteiten meer worden gevalideerd. Aan het einde van de dag ontvangt u van ons een certificaat met daarop het aantal uren (6 RU). Met behulp van dit certificaat kunt u (mits u al geregistreerd staat bij het lerarenregister) dit zelf in uw registerdossier zetten. Meer weten? Kijk op: www.registerleraar.nl

Let op: De certificaten worden alleen verstrekt indien u de gehele dag aanwezig was. De certificaten worden niet nagestuurd!

De IB dag 2018 is gevalideerd door:

Registerleraar logo met act. nr   De IB dag 2018 met registratienummer rGGnSDeLDH is gevalideerd door de registercommissie en met 6 RU (registeruren) opgenomen in registerleraar.nl.
     

De IB dag 2018 is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat de IB dag 2018 gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere  professionaliseringsthema’s en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

 

 

De IB-conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door:

 Cedeo                CPION fc